uvařila 16. 12. 2013 17:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2013 17:49
kedlubna, křen, okurky sterilované, cibule, tatarská omáčka, vejce, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Jak vyčistit varnou desku? Pomůže obyčejná sůl, citronová šťáva, bílý ocet nebo soda