uvařila 6. 11. 2011 17:23
Jakékoliv maso dušené se zeleninou na smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2011 17:23
Jakékoliv maso dušené se zeleninou na smetaně
maso koňské, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, citron, směs zeleninová mochovská mražená, kopr čerstvý, smetana 33%, vývar zeleninový, olej, cukr, sůl, mouka hladká
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli