uvařila 4. 1. 2014 12:44
po 10 minutách vyjmeme a odložíme bokem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 1. 2014 12:44
po 10 minutách vyjmeme a odložíme bokem
maso jelení, slanina uzená, máslo, mrkev, petržel, celer, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, tymián, ocet, cukr krystal, šťáva citronová, víno červené suché, marmeláda rybízová, jíška tmavá hotová, sůl, masox
Nejlepší koláče na plech: Přivolejte léto fantastickou drobenkovou bublaninou
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?
Orientální turecký salát kisir voní po granátových jablkách a mátě. Zkuste jej!