uvařila 4. 1. 2014 12:46
hotový karamel děláme přesně před přidáním do omáčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 1. 2014 12:46
hotový karamel děláme přesně před přidáním do omáčky
maso jelení, slanina uzená, máslo, mrkev, petržel, celer, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, tymián, ocet, cukr krystal, šťáva citronová, víno červené suché, marmeláda rybízová, jíška tmavá hotová, sůl, masox
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Lahodné jsou díky máslu a šlehačce
Encyklopedie vajec: Rozeznáte od sebe různé druhy? Které vejce je nejzdravější a jak se rozbíjí to obrovské pštrosí?
Nejrychlejší recepty: Banánové lívanečky jen ze 4 ingrediencí zachutnají vám i dětem