uvařila 10. 9. 2019 16:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2019 16:35
těstoviny, prsa kuřecí, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, cuketa, smetana, smetana zakysaná, hořčice hrubozrnná, sýr chedar, omáčka sojová, olej, máslo, sůl, pepř mletý, chilli, petrželka
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem