uvařila 18. 11. 2014 20:18
Maso nařežeme,naklepeme,okořeníme a naplníme.Zavineme a na osmaženém boku necháme zatáhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Maso nařežeme,naklepeme,okořeníme a naplníme.Zavineme a na osmaženém boku necháme zatáhnout
krkovice vepřová, bok kmínový, celer, bok kmínový, krenex, olej, kmín celý, česnek, sůl, pepř mletý, voda, párátka
Česká superpotravina jménem mák: Obsahuje víc vápníku než mléko a pomáhá hubnout
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
10 nejlepších masopustních moučníků: Usmažte si koblihy, upečte vdolky a připravte boží milosti!