uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
krkovice vepřová, bok kmínový, celer, bok kmínový, krenex, olej, kmín celý, česnek, sůl, pepř mletý, voda, párátka
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Opravdu je jelení lůj z jelena? Přírodní balzám na rty si můžete vyrobit i doma