uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
krkovice vepřová, bok kmínový, celer, bok kmínový, krenex, olej, kmín celý, česnek, sůl, pepř mletý, voda, párátka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Guláš je nejlepší, když kuchař připálí cibuli. Nebo ne? Legendy a fakta o populární omáčce
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví pro lenochy? Základ ze dvou surovin připravíte do 5 minut, dochucení je na vás
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit