uvařila 20. 3. 2012 17:53
1.na orestované slanině,cibuli a zázvoru zatáhneme maso2.podlijeme vodou+bujón a vaříme 10minut3-4hotové maso vytáhneme i s hustou částí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2012 17:53
1.na orestované slanině,cibuli a zázvoru zatáhneme maso2.podlijeme vodou+bujón a vaříme 10minut3-4hotové maso vytáhneme i s hustou částí
stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn
Sladkokyselá meruňková omáčka: Luxusní doplněk k tvarohovým nokům, bramborovým šiškám i drůbežímu masu
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Hrnková bábovka s jogurtem je připravená během chvilky a zvládne ji každý