uvařila 20. 3. 2012 17:53
1.na orestované slanině,cibuli a zázvoru zatáhneme maso2.podlijeme vodou+bujón a vaříme 10minut3-4hotové maso vytáhneme i s hustou částí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2012 17:53
1.na orestované slanině,cibuli a zázvoru zatáhneme maso2.podlijeme vodou+bujón a vaříme 10minut3-4hotové maso vytáhneme i s hustou částí
stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn
Dokonalé saláty z podzimní zeleniny nebo luštěnin. Dáte přednost dýni, řepě nebo čočce?
Porovnali jsme věrnostní aplikace supermarketů: Účtenky už můžete mít jen v mobilu, nákupní seznam i recepty taky
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala