uvařila 21. 12. 2015 20:45
Maso osmažíme,odložíme stranou a ve výpeku orestujeme cibuli,česnek a nastrouhanou zeleninou.Podlijeme,dáme podložku,maso,okmínujeme a posypeme zeleninou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Maso osmažíme,odložíme stranou a ve výpeku orestujeme cibuli,česnek a nastrouhanou zeleninou.Podlijeme,dáme podložku,maso,okmínujeme a posypeme zeleninou
kuře čtvrtky, mrkev, mrkev, celer, celer, cibule, česnek, máslo, olej, kmín celý, voda, kapusta růžičková, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Pečeme s Ivou: Nadýchaná sezamová veka udělá každý váš obložený chlebíček neobyčejným