uvařila 21. 12. 2015 20:45
Pod tlakem dusíme 15-20minut.Měkké maso a trochu šťávy odložíme stranou.Ve zbytku šťávy rozšťoucháme brambory,které použijeme na přílohu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Pod tlakem dusíme 15-20minut.Měkké maso a trochu šťávy odložíme stranou.Ve zbytku šťávy rozšťoucháme brambory,které použijeme na přílohu
kuře čtvrtky, mrkev, mrkev, celer, celer, cibule, česnek, máslo, olej, kmín celý, voda, kapusta růžičková, sůl
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Za cukrovku může cukr. Nebo ne? Zjistěte, jak předcházet vzniku diabetu
Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov