uvařila 21. 11. 2012 12:36
tady be se mohlo zdát, že talíř poněkud levituje.. není tomu tak, je to jen nešikovností fotografky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2012 12:36
tady be se mohlo zdát, že talíř poněkud levituje.. není tomu tak, je to jen nešikovností fotografky
olej slunečnicový, cibule, celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, česnek, prsa kuřecí, koření oregáno sušené, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, mouka, klobása papriková, rajče sekané, vývar kuřecí, cuketa
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé