uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
maso kuřecí, hrášek mražený, kedlubna, mrkev, cibulka jarní, koření tandoori masalo, koření aztécký poklad, mléko, olej, sůl, pepř bílý, máslo, mouka hladká
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Šéfkuchař a bývalý porotce MasterChef Mirek Kalina připravuje o Vánocích mušle a šneky, majonézu kupuje japonskou
Úsporné vaření podle Anuše Kejřové: Ochutnejte zelí z brukve nebo nudlový nákyp s čokoládou
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo