uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
maso kuřecí, hrášek mražený, kedlubna, mrkev, cibulka jarní, koření tandoori masalo, koření aztécký poklad, mléko, olej, sůl, pepř bílý, máslo, mouka hladká
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut