uvařil 11. 8. 2013 09:42
Kuřecí křidélka v pepřové marinádě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 8. 2013 09:42
Kuřecí křidélka v pepřové marinádě
křídla kuřecí, olej slunečnicový, sůl mořská, paprika sušená uzená, hořčice sušená, pepř černý, pepř mletý, pepř mletý, pepř mletý, jíška máslová
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!