uvařila 18. 11. 2011 09:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2011 09:32
řízky kuřecí, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, olej, sůl, pepř, rýže, vývar, smetana zakysaná, vejce, sýr nastrouhaný, rajče, sýr gran moravia
Přidáno před 16 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 29. 9. 2024 10:01
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi