uvařila 31. 7. 2014 16:11
Maso nařízneme,rozložíme,naklepeme a okořeníme.Dáme na chvilku uležet.Poté na tuku osmažíme .Ve výpeku podusíme hříbek s cibulí,přidáme koření a promícháme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2014 16:11
Maso nařízneme,rozložíme,naklepeme a okořeníme.Dáme na chvilku uležet.Poté na tuku osmažíme .Ve výpeku podusíme hříbek s cibulí,přidáme koření a promícháme
prsa kuřecí, koření gulášové, olej, máslo, houba hřib, cibule, voda, koření gulášové, solamyl, voda, sůl
Výborný rychlý jablečný štrúdl bez kynutí: Nadýchané těsto a šťavnatá náplň tvoří dohromady dokonalou dvojici
Žatecký chmel a voda z úpatí Lužických hor. Žabka navázala spolupráci s pivovarem Cvikov
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá