uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
ořech muškátový, pepř, koření nové koření, podravka, libeček, celer, voda, olej, cibule, houby, houba suchohřiby, kmín drcený, voda, srdce vepřové, srdce vepřové, omáčka sojová sladká, solamyl, celer, libeček
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Kořeněné sušenky Speculatius vypadají krásně a ještě lépe chutnají, příprava je navíc velice snadná. Potřebují jen jemné zacházení
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku