uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
ořech muškátový, pepř, koření nové koření, podravka, libeček, celer, voda, olej, cibule, houby, houba suchohřiby, kmín drcený, voda, srdce vepřové, srdce vepřové, omáčka sojová sladká, solamyl, celer, libeček
Jídelní rozmary Roberta Redforda: U jídla si čte a nikdy neodolá tomuhle vláčnému pekanovému koláči
Jahodový shortcake: Legendární moučník podle slavné americké cukrářky Christiny Tosi je vláčný a křehký díky máslu a smetaně
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet