uvařila 10. 9. 2013 08:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2013 08:09
kuřecí stehenní řízky, sůl, pepř mletý, mouka hladká, máslo, olej slunečnicový, houby lišky, cibule, česnek, tymián čerstvý, víno bílé, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, špenát listový, máslo, sůl, pepř mletý, rýže tří barev, cibule, mrkev, česnek, nať celerová, olej slunečnicový, bobkový list, koření nové koření, vývar kuřecí, sůl, pepř mletý
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná