uvařila 25. 11. 2012 16:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 11. 2012 16:02
skelet kuřecí, voda, mrkev, celer, celer, nať celerová, cibule, sůl, pepř černý, bobkový list, tymián čerstvý, saturejka, estragon, petrželka, hrášek, mrkev, nudle, maso, sůl, pepř
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut