uvařila 26. 9. 2016 19:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 9. 2016 19:31
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, citron, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, cukr moučkový, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, želé dortové, tuk, mouka
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř