uvařila 8. 6. 2016 14:47
Salát s tuňákem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2016 14:47
Salát s tuňákem
salát ledový, rajče, paprika čerstvá bílá, ředkvičky, celer řapíkatý, feferonka, rukola, cibule červená, celer, tuňák ve vlastní šťávě, olej olivový, semínka sezamová, pepř mletý, bazalka čerstvá, koření oregáno, koření na ryby, koření na zálivku
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?