uvařil 16. 5. 2010 22:03
máme zapečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 22:03
máme zapečeno
krk hovězí, bůček vepřový, sůl, česnek, majoránka, pepř mletý, vejce, koňak, olej slunečnicový, brambory typ b, sůl, kurkuma, sýr tavený, bazalka čerstvá, libeček, máslo, zelí hlávkové, kopr, pepř bílý, sůl, cukr, ocet, olej slunečnicový
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny