uvařil 1. 5. 2011 22:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 5. 2011 22:44
bůček, mrkev, celer, jablko, protlak rajčatový, krupice pohanková, mouka pohanková, moučka škrobová, vejce, smetana, strouhanka, tymián, rozmarýn, šalvěj, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, citron, cibule, olej, sůl, pepř bílý
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole