uvařil 26. 10. 2012 15:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 10. 2012 15:05
kvásek bezlepkový, mouka schaer b, mouka ovesná, mouka kukuřičná, mouka jáhlová, mouka amarantová, mouka pohanková, mouka hladká sojová plnotučná, mouka manioková, sůl, kmín celý, koření chlebové, semínka lněná, psyllium, voda, krupice pohanková
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit