uvařila 17. 2. 2010 12:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 12:56
mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, mléko, máslo, vejce, pepř, paprika, majoránka, bazalka čerstvá, koření oregáno, koření provensálské, česnek sušený, zelenina, klobása, sýr nastrouhaný
Když se spojí čočka s rýží, vznikne mujaddara. Jednoduchá příloha z Libanonu si získá i české mlsné jazýčky
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská