uvařila 18. 3. 2017 21:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2017 21:21
mouka hladká, mouka polohrubá, majolka, droždí, cukr, mléko, sůl, vejce, sádlo, cukr skořice, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, pudink vanilkový, mléko, likér vaječný, tvaroh měkký
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima