uvařila 21. 8. 2009 13:58
můj zapékaný květák ve hřbetu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2009 13:58
můj zapékaný květák ve hřbetu
květák, cibule, vejce, smetana 12%, sýr nastrouhaný, sýr niva, salám měkký, slanina anglická, hlíva ústřičná, sýr syrečky olomoucké, pažitka, strouhanka, pepř, sůl, olej
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán