uvařila 21. 6. 2011 16:09
po 20minutách pečení poklademe sýrem a ještě 5 minut zapečeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 6. 2011 16:09
po 20minutách pečení poklademe sýrem a ještě 5 minut zapečeme
maso, paštika ďábelské tousty, cibule, vejce, kmín drcený, strouhanka, libeček, slanina vcelku, sádlo, paprika čerstvá červená, sýr, bujón zeleninový, voda
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
Nejlepší koprová omáčka jako od babičky? Držte se těchto zásad a dopadne to na jedničku!