uvařila 13. 1. 2013 12:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2013 12:10
vejce, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, cukr moučkový, voda, olej, kakao, cukr vanilkový, rum, sůl, máslo, jablko, cukr krupice, skořice mletá, pudink vanilkový, voda, cukr krupice, lusk vanilkový, máslo, poleva čokoládová
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele