uvařila 20. 11. 2012 19:58
Omáčka Velouté s přidáním tří ingrediencí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2012 19:58
Omáčka Velouté s přidáním tří ingrediencí
vývar masový, cibule, máslo, mouka hladká, smetana, pepř zelený, celer, houby čerstvé, okurky sterilované, hořčice hrubozrnná
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice