uvařila 7. 10. 2020 13:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2020 13:17
kuřecí stehenní řízky, stehno králičí, kapie červená, lusky fazolové, rajče drcené, česnek, rýže kulatozrnná, voda, sůl, olej olivový, sépie, slávky, krevety, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, rajče drcené, rýže kulatozrnná, voda, sůl, olej olivový, citron
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení