uvařila 24. 4. 2018 21:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 4. 2018 21:08
zelí čínské pak choi, prsa kuřecí, rajče sušené, cibule, česnek, bujon kuřecí, těstoviny, olej olivový, sůl, pepř bílý, těstoviny, zelí čínské pak choi, špek uzený, semínka lněná, rajče cherry
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Vepřenky pečené v troubě: Budou krásně šťavnaté, když maso umeleme i s tukem, fantastickou chuť dodá správné koření