uvařila 16. 4. 2011 20:16
orestujeme hlívu s drceným kmínem,přidáme k podušenému masu a dusíme ještě 20 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2011 20:16
orestujeme hlívu s drceným kmínem,přidáme k podušenému masu a dusíme ještě 20 minut
maso kančí, koření divočina, olej, špek, cibule, mrkev, hlíva ústřičná, kmín drcený, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, bujón zeleninový, kůra citronová, brusinky sušené, mouka hladká, smetana
Domácí kečup: Zkuste jej udělat s medem, chilli omáčkou nebo z pečených rajčat
Královské chutě: Egyptská královna Kleopatra snídala chleba s vínem a olivami, na oběd klidně spořádala ježka
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma