uvařila 3. 9. 2015 16:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2015 16:17
droždí sušené, voda, mouka špaldová celozrnná hladká mouka, mouka hrubá, olej olivový, sůl, sirup javorový, oříšky kešu, voda, šťáva citronová, sůl, česnek, cibule sušená, škrob kukuřičný, hlíva ústřičná, cibule šalotka, víno bílé, tymián sušený, petrželka hladkolistá, česnek, olej olivový, pepř, sůl, omáčka pálivá
Pečeme s Ivou: Kynutý koláč pro nedočkavce. Do hodinky bude na stole!
Kakaové řezy se šlehačkovým krémem s mascarpone voní kakaem, jsou neuvěřitelně vláčné a chutnají naprosto božsky
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá