uvařil 5. 10. 2011 00:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 10. 2011 00:05
rajče, olivy černé, salát ledový, paprika čerstvá červená, okurka salátová, olej olivový, maso kuřecí, jogurt bílý, majolka, smetana 12%, česnek, chléb arabský, salát, sýr tvrdý, vegeta, koření na kuřecí maso
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky