uvařila 10. 1. 2013 17:23
přidáme smetanu s moukou a hořčici a necháme 10 minut vařit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2013 17:23
přidáme smetanu s moukou a hořčici a necháme 10 minut vařit
plíce vepřové, mrkev, celer, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, zelenina, smetana ke šlehání, mouka hladká, hořčice plnotučná, sůl
Jídelníček podle víry: Žid nepozře krev, buddhista zase maso. Může v něm být duch jeho babičky
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření!
Retro okénko: Domácí čokoláda z formiček připomene dětství z éry socializmu. Kakaová cukrovinka ale frčí dodnes