uvařila 8. 12. 2015 13:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2015 13:55
maso mleté mix, vejce, cibule, kmín mletý, majoránka, sůl, pepř, strouhanka, paprika, olej, cibule, slanina, mrkev, kořen petržele, celer, koření nové koření, bobkový list, mouka hladká, smetana na vaření, cukr, ocet, vývar
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář