uvařila 6. 8. 2011 11:06
podlijeme 2dl zeleninového vývaru a přikryté pečeme 30minut v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2011 11:06
podlijeme 2dl zeleninového vývaru a přikryté pečeme 30minut v troubě
žampióny, sýr niva, sýr eidam, slanina anglická, slanina debrecínská, cibule, bujón zeleninový, voda, bylinky zelené
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?
Začínáme s fritézou: Jak snadno připravit perfektní hranolky a kuřecí křidélka, kterým nikdo neodolá
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači