uvařila 28. 10. 2010 11:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 10. 2010 11:02
skelet kuřecí, kuřecí tuk, mrkev, kořen petržele, celer, kedlubna, kapusta, pórek, cibule, česnek, nať petrželová, nať celerová, paprika čerstvá zelená, chilli paprika čerstvá, rajče, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, koření hřebíček, sůl, voda
Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
VIDEO: Eliška otestovala nejlepší burgery v Praze a za 255 Kč našla jeden opravdu obrovský a parádně šťavnatý