uvařil 4. 1. 2014 15:07
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 1. 2014 15:07
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie