uvařila 5. 2. 2011 22:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2011 22:50
bílek, pomazánkové máslo, čabajka, cibule, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, ocet
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Obyčejný kořen? Petržel dokáže zničit zápach z úst a nahradí i pleťovou vodu
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná