uvařila 10. 1. 2014 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2014 12:04
cibulka jarní, pórek, olej řepkový, krupky, koření hřebíček, květ muškátový, libeček sušený, celer, mrkev, pažitka, sůl, pepř mletý, česnek sušený medvědí, voda, smetana zakysaná
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl