uvařila 8. 11. 2020 19:20
Dělala jsem bez smetany, ale také výborný ✨
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2020 19:20
Dělala jsem bez smetany, ale také výborný ✨
mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, vejce, cukr vanilkový, olej, voda, kakao, jahody, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, smetana ke šlehání, ztužovač, smetana zakysaná, cukr vanilkový, kakao
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?