Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
10 nejlepších moučníků z kynutého těsta: Recepty na buchty „Honzovky“, smažené koblihy i koláčky s drobenkou
Jak uchovat citrony čerstvé až tři měsíce: Pomocí jednoduchého triku zůstane prý zdroj vitamínů čerstvý neskutečně dlouho
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 50 min