uvařila 15. 6. 2016 19:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 6. 2016 19:08
rebarbora, cukr třtinový, mléko kokosové, ořechy vlašské, brusinky sušené, šťáva citronová, vanilka mletá, olej, škrob bramborový, mouka pohanková, mouka špaldová celozrnná, kypřící prášek, soda jedlá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky