uvařila 29. 4. 2010 08:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2010 08:18
mléko, olej, vejce, cukr, cukr vanilkový, sůl, kůra citronová, ořech muškátový strouhaný, mouka polohrubá, droždí čerstvé, smetana kysaná, cukr vanilkový, povidla švestková, mandarinky, cukr skořice
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni