uvařil 20. 8. 2019 08:58
kapra taky silně nasolíme a necháme 15 min odležet v lednici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 8. 2019 08:58
kapra taky silně nasolíme a necháme 15 min odležet v lednici
ocet, voda, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, zelenina čerstvá, cuketa, okurky sterilované, majonéza, tatarská omáčka,
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně