uvařila 27. 10. 2011 18:52
do větší nádoby scedíme tekutinu z fazolí,doplníme vodou a rozmícháme obsah sáčku s polévkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 10. 2011 18:52
do větší nádoby scedíme tekutinu z fazolí,doplníme vodou a rozmícháme obsah sáčku s polévkou
fazole červené, fazole bílé, uzenina, olej, cibule, česnek, polévka gulášová v sáčku, majoránka sušená
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 59 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 10:02
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Recepty do 30 minut: Salát podle Pohlreicha i těstoviny s domácím pestem vás nadchnou
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad