uvařila 2. 8. 2011 16:16
na rozehřátý tuk dáme na 3minutky osmahnout cibulku a mrkev,pak přidáme ostatní zeleninu,promícháme,zalijeme l.horké vody,přidáme masox a vaříme 10minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2011 16:16
na rozehřátý tuk dáme na 3minutky osmahnout cibulku a mrkev,pak přidáme ostatní zeleninu,promícháme,zalijeme l.horké vody,přidáme masox a vaříme 10minut
brambory, mrkev, celer, cibule, vývar zeleninový, tuk, vejce, bylinky zelené, sůl, pepř mletý
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky