uvařila 24. 1. 2010 17:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2010 17:12
prsa kuřecí, slanina anglická, švestky sušené, sůl, pepř mletý, kýta vepřová, česnek, špenát mražený, slanina anglická, sůl, pepř mletý, hovězí zadní, žampióny, meruňky sušené, víno bílé, nať petrželová, sůl, pepř mletý, olej, cibule, mouka hladká, alobal
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí