uvařila 24. 1. 2010 17:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2010 17:12
prsa kuřecí, slanina anglická, švestky sušené, sůl, pepř mletý, kýta vepřová, česnek, špenát mražený, slanina anglická, sůl, pepř mletý, hovězí zadní, žampióny, meruňky sušené, víno bílé, nať petrželová, sůl, pepř mletý, olej, cibule, mouka hladká, alobal
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky